Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via My Parcel met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via My Parcel Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Het kan zijn dat een product niet leverbaar is wij zullen het product dan z.s.m aan u overdragen maximaal binnen 30 dagen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Stickers kunnen niet retour genomen worden.

Eigen ontwerp producten zijn maatwerk producten deze kunnen niet retour genomen worden u bent zelf verantwoordelijk voor de content die u upload evenals de kwaliteit ervan.

Mochten producten wegens overmacht niet leverbaar zijn dan behouden wij ons het recht om het product niet uit te leveren en zullen wij u het betaalde bedrag binnen 7 dagen aan u overmaken per bank.

kledingonline.eu behoudt zich het recht om een product wel of niet uit te leveren.

Eventuele retour/vervoer kosten zijn altijd voor rekening van de koper.

Kleuren en of afmetingen kunnen afwijken van de afbeelding.

Prijswijzigingen voorbehouden.